Sunday 18 February 2007

14 persoons vakantievilla met prive-zwembad. Mazarron (Zuid-Spanje)

Ruime vakantievilla met prive-zwembad in Mazarron, met ruimte voor totaal 14 personen. In totaal zijn er 7 slaapkamers, 4 badkamers, 3 woonkamers inclusief eetkamers en 3 keukens, waarvan 1 zonder kookplaat.

Beneden
De benedenruimte heeft ruimte voor 4 personen. Er zijn 2 slaapkamers, een badkamer en een grote woonkamer inclusief eethoek en een keuken. De keuken is o.a. voorzien van een magnetron, maar heeft geen kookplaat, dus er kan niet gekookt worden op deze verdieping. De badkamer is voorzien van een bad/douche, wc en wastafel. De ene slaapkamer heeft twee losse bedden, de andere een tweepersoonsbed. Deze verdieping is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en biedt ook toegang tot de tuin met groot zwembad.

Eerste verdieping
Op deze verdieping is ruimte voor 6 personen. Er zijn 3 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime woonkamer met aangrenzende eetkamer en een keuken. De keuken is o.a. voorzien van een vaatwasser, magnetron en oven. In de woonkamer zijn plafondventilatoren aanwezig. De badkamers zijn voorzien van bad/douche, wc, wastafel en bidet. Eén slaapkamer heeft een tweepersoonsbed. In de andere slaapkamers bevinden zich een stapelbed en twee losse bedden.

Tweede verdieping
Hier is ruimte voor 4 personen. Er zijn 2 slaapkamers, 1 badkamer, een woonkamer en een keuken. De keuken is o.a. voorzien van een magnetron. In de woonkamer staat een bedbank waar 2 personen gebruik van kunnen maken. De badkamer is voorzien van een bad/douche, wc en wastafel. In iedere slaapkamer staat een eenpersoonsbed. Vanuit de woonkamer is het dakterras met een mooi uitzicht te betreden.

In alle woonkamers staat een tv. Tevens is er een wasmachine en droger. Ook is er een barbeque aanwezig.

Beddengoed en handdoeken zijn in het huis aanwezig.

In de royale tuin ligt een groot privé-zwembad en er zijn diverse terrassen waaronder een overdekt terras en een dakterras.

Het huis ligt in een buitenwijk van Mazarrón op zo’n 15 minuten rijden van de zandstranden. Op Camposol, zoals de wijk heet, bevinden zich o.a. een supermarkt, restaurants, barretjes, internetcafe’s, een zwembad, een bowlingbaan en niet te vergeten een golfbaan. In de directe omgeving van Camposol bevinden zich geneeskrachtige warmwaterbaden. Het centrum van Mazarrón met onder meer een overdekte markt ligt op ca. 10 minuten rijden. Strand en uitgaansgelegenheden zijn te vinden in Puerto de Mazarrón aan de kust (15 minuten). Beide plaatsen, maar ook de rest van de Costa Calida, zijn nog niet overspoelt door het toerisme.

Kijk voor meer informatie over de Costa Calida en deze vakantievilla op: Vakantievilla in Spanje

No comments: