Sunday 25 February 2007

Vakantievilla met prive-zwembad (Mazarron,Murcia)

Deze vrijstaande vakantievilla in Mazarron heeft ruimte voor totaal 6 personen. Het heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers, een woonkamer met aangrenzende eetkamer en een keuken.

De keuken is o.a. voorzien van een wasmachine, magnetron en oven. Verder is er in het huis een Video- en DVD-speler met televisie en een openhaard. De en-suite badkamer is voorzien van douche, wc, wastafel en bidet. De andere badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. Eén van de slaapkamers heeft een tweepersoonsbed. De andere slaapkamers hebben twee losse bedden die samen ook als een twee-persoons bed kunnen worden.

Door het gehele huis is er centrale verwarming. Beddengoed en handdoeken zijn in het huis aanwezig. In de royale tuin ligt een groot privé-zwembad en er zijn diverse terrassen waaronder een overdekt terras. Vanaf het dakterras heeft u een mooi weids uitzicht op de omgeving.

De vakantievilla bevindt zich in een buitenwijk van Mazarrón op zo’n 15 minuten rijden van de zandstranden. Op Camposol, zoals de wijk heet, bevinden zich o.a. een supermarkt, restaurants, barretjes, internetcafe’s, een zwembad, een bowlingbaan en niet te vergeten een golfbaan. Deze golfbaan heeft 18 holes en ligt op loopafstand van de villa.

Voor meer informatie over de Costa Calida, Camposol of deze vakantievilla, kijk op onze website: Vakantievilla Costa Calida - Spanje

No comments: